HARMONOGRAM SPOTKAŃ

 

Terminarz spotkań na kwalifikacyjnym kursie zawodowym:


- kwalifikacja T.06 Sporządzanie potraw i napojów w zawodzie kucharz
- kwalifikacja T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji w zawodzie technik hotelarstwa
- kwalifikacja T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych

 

Publiczna Szkoła Gastronomiczna HO-GA

ul. Jedności Narodowej 46a, Wrocław

 

godz. 9:00-15:00

 

14-15 października 2017

28-29 października 2017

4-5 listopada 2017

18-19 listopada 2017

2-3 grudnia 2017

16-17 grudnia 2017

13-14 stycznia 2018

10-11 lutego 2018 (w związku z uzupełnianiem deklaracji do egzaminu zawodowego obecność obowiązkowa)

24-25 lutego 2018

10-11 marca 2018

18 marca 2018

7-8 kwietnia 2018

21-22 kwietnia 2018

19-20 maja 2018

27 maja 2018

9-10 czerwca 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2018 Publiczna Szkoła Gastronomiczna HO-GA. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Wykonał: MICHAŁ ŁUKOWIAK