ZASADY REKRUTACJI

 

O przyjęciu do szkoły decydują

  1. Złożenie dokumentów (do 25 czerwca 2019)

     2. Uzyskane punkty

Dla absolwentów gimnazjum i szkoły podstawowej ubiegających się o przyjęcie do TECHNIKUM HOTELARSKIEGO (o specjalizacji MANAGER HOTELU)

  • Wyniki z egzaminu gimnazjalnego/ósmoklasisty
  • Zachowanie
  • Pierwszy punktowany przedmiot: język polski
  • Drugi punktowany przedmiot: matematyka
  • Trzeci punktowany przedmiot: język obcy
  • Czwarty punktowany przedmiot: geografia

Dla absolwentów gimnazjum i szkoły podstawowej ubiegających się o przyjęcie do TECHNIKUM ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH (o specjalizacji KIEROWNIK RESTAURACJI I SZEF KUCHNI)

  • Wyniki z egzaminu gimnazjalnego/ósmoklasisty
  • Zachowanie
  • Pierwszy punktowany przedmiot: język polski
  • Drugi punktowany przedmiot: matematyka
  • Trzeci punktowany przedmiot: język obcy
  • Czwarty punktowany przedmiot: biologia

Dla absolwentów gimnazjum i szkoły podstawowej ubiegających się o przyjęcie do SZKOŁY BRANŻOWEJ I STOPNIA NA KIERUNEK KUCHARZ (o specjalizacji SZEF KUCHNI)

  • Wyniki z egzaminu gimnazjalnego/ósmoklasisty
  • Zachowanie
  • Pierwszy punktowany przedmiot: język polski
  • Drugi punktowany przedmiot: matematyka
  • Trzeci punktowany przedmiot: język obcy
  • Czwarty punktowany przedmiot: historia



CO WARTO O NAS WIEDZIEĆ

Jesteśmy szkołą publiczną (bezpłatną). Znajdujemy się w centrum Wrocławia. Nasza szkoła uczestniczy w naborze elektronicznym.

Możemy w dowolnym momencie oprowadzić Państwa po szkole. Z przyjemnością pokażemy nasze sale, kuchnie, salę do gimnastyki, pracownię komputerową, bibliotekę i salę recepcyjną.

Odpowiemy na wszystkie pytania dotyczące szkoły. Poprowadzimy krok po kroku w rekrutacji.

Jeśli chcieliby Państwo nas odwiedzić, prosimy o  kontakt: tel. 504 563 669 | e-mail: ho-ga@wp.pl

 

 




 

 

 

 

© 2018 Publiczna Szkoła Gastronomiczna HO-GA. Wszystkie prawa zastrzeżone.