ZAJĘCIA POZALEKCYJNE

PROJEKTY EDUKACYJNE

Projekty gastronomiczne 2

Projekty gastronomiczne 1

W roku szkolnym 2024/2025 Szkoła wzięła udział w konkursie gastronomicznym Bitwa na Drobiowe Smaki

(nasze uczennice zajęły I miejsce w rundzie elimacyjnej i zdobyły wyróżnienie w finale konkursu w kategorii najlepsza przystawka i gotowanie zero waste)


W roku szkolnym 2023/2024 Szkoła wzięła udział w konkursie gastronomicznym Zero Waste organizowanym przez Hotel DoubleTree by Hilton

(nasza uczennica zajęła I miejsce)


W roku szkolnym 2023/2024 Szkoła wzięła udział w prestiżowym konkursie gastronomicznym Chefs en Or 2024

 (nasza uczennica zajęła III miejsce)


Szkoła bierze udział w prestiżowym konkursie Kulinarny Rajd Młodych Mistrzów organizowanym w Hotelu Haston

(nasi uczniowie w roku szkolnym 2019/2020 zajęli I miejsce, a w roku szkolnym 2024/2025 nasze uczennice zdobyły wyróżnienie)


 Szkoła bierze udział w ogólnopolskim konkursie kulinarnym Pieczarka ma Moc!

(nasze uczennice w roku szkolnym 2022/2023 zajęły III miejsce)


 Szkoła uczestniczy w Międzynarodowych Targach Turystyki i czasu wolnego


Szkoła organizuje gastronomiczne konkursy klasowe


 Szkoła organizuje festyny kulinarne


 Szkoła organizuje konkurs Kulinarny Talent Szkoły HO-GA


 Dzień Pizzy


 Dzień Pieroga


 Dzień Gofra


 Dzień Dyni