ZAJĘCIA POZALEKCYJNE
PROJEKTY EDUKACYJNE
W roku szkolnym 2023/2024 Szkoła wzięła udział w konkursie gastronomicznym Zero Waste organizowanym przez Hotel DoubleTree by Hilton
(nasza uczennica zajęła I miejsce)
W roku szkolnym 2023/2024 Szkoła wzięła udział w prestiżowym konkursie gastronomicznym Chefs en Or 2024
(nasza uczennica zajęła III miejsce)
Szkoła bierze udział w prestiżowym konkursie Kulinarny Rajd Młodych Mistrzów organizowanym w Hotelu Haston
(nasi uczniowie w roku szkolnym 2019/2020 zajęli I miejsce)
Szkoła bierze udział w ogólnopolskim konkursie kulinarnym „Pieczarka ma Moc!”
(nasze uczennice w roku szkolnym 2022/2023 zajęły III miejsce)
Szkoła uczestniczy w Międzynarodowych Targach Turystyki i czasu wolnego
Szkoła organizuje gastronomiczne konkursy klasowe
Szkoła organizuje festyny kulinarne
Szkoła organizuje konkurs Kulinarny Talent HO-GA
Dzień Pizzy
Dzień Pieroga
Dzień Gofra
Dzień Dyni